Lid worden?

Lidmaatschap VV IJzendijke (relatiecode BBJB19F)

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Geïnteresseerd om lid te worden van onze voetbalvereniging? Kom vrijblijvend twee keer meetrainen. Daarna vragen wij u het aanmeldformulier voor een lidmaatschap in te vullen. Dit aanmeldformulier kunt u hier invullen.

Alle nieuwe spelers/ speelsters die lid zijn van een andere vereniging en spelend lid willen worden van vv IJzendijke dienden hiervoor een bepaald type overschrijvingsformulier in te vullen. Maar vanaf 7 december 2015 is het digitaal overschrijven ingevoerd in het gehele amateurvoetbal, dus zowel veld- als zaalvoetbal. Vanaf deze dag is het in de meeste gevallen niet meer nodig bij een verzoek tot overschrijving de (blauwe) papieren overschrijvingsformulieren in te vullen en naar de KNVB te sturen.

Elke speler in het amateurvoetbal kan de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. Met behulp van Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet.

De huidige overschrijvingsregels (Reglement Overschrijvingsbepalingen Amateurvoetbal) blijven van kracht, maar de uitvoering wordt veel gemakkelijker voor zowel de speler als de betrokken verenigingen. Zo is het niet meer nodig om de oude spelerspas op te sturen en dat geldt ook voor de Ledenmutatiekaart die in bepaalde gevallen nog noodzakelijk was. Een groot voordeel van digitaal overschrijven is dat de procedure veel sneller verloopt.

Hoe gaat het in zijn werk? Klik hier voor meer informatie!
Of neem contact op met onze secretaris Martijn Rijckaert (secretaris@vvijzendijke.nl) of vul het aanmeldformulier in. Dit aanmeldformulier kunt u hier invullen.

Lidmaatschap opzeggen?
Doe dit dan schriftelijk bij de secretaris (of per email (secretaris@vvijzendijke.nl) en uiterlijk voor 1 juni: vier weken vóór het nieuwe seizoen. Wordt een lidmaatschap later opgezegd, dan loopt het door tot het eind van het eerstvolgende seizoen. De opzegging wordt door ons schriftelijk bevestigd en is alleen dán geldig!
Mocht u binnen 1 week deze bevestiging niet ontvangen hebben, laat het ons dan even weten.

Bij beëindiging van het lidmaatschap dient de spelerspas en eventueel ter beschikking gestelde eigendommen van de vereniging ingeleverd te worden. Een verzoek om overschrijving naar een andere vereniging zal pas worden goedgekeurd indien alles ingeleverd is en alle financiële verplichtingen jegens de vereniging zijn voldaan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!