Onbekend

Verslag Nouk Wiersum

We begonnen de busreis met een rustig liedje en een spelletje waarvan de uitkomsten er af en toe een beetje verkeerd eruit kwamen.
In de kleedkamer waren natuurlijk die gezonde zenuwen maar we hadden goede moed en zouden er vollebak voor gaan!
De corners konden makkelijk genomen worden, aangezien het veld iets minder breed was dan we gewend zijn.
De tegenstanders mochten aftrappen en de wedstrijd begon. We waren over het algemeen nog niet zo slecht aan het voetballen en na 25 minuten kwam dan toch de goal voor ons. Een prachtige bal recht op het hoofd van Brigit die de bal er mooi inkopte!
Met een 1-0 voorsprong gingen we dan ook de rust in.
De tweede helft bleef het een hele tijd 1-0 maar toen kwam de bal in het 16 meter gebied en werd niet hard genoeg weggetrapt waarna de tegenstandster de bal over Lisa het goal in kon trappen, 1-1.
Het bleef spannend en toen kwam toch in de 88 minuut dat ene goal voor ons, Roos gaf de bal voor en Marjolein kon hem met binnenkant voet het goal in schieten! 2-1. Het was nog een paar minuten en dat moest toch te doen zijn dachten we, dit kunnen we niet meer weggeven! Toch in de blessuretijd werd de bal over de verdediging heen gespeeld en kon de tegenstandster in de verre hoek de bal erin schieten, 2-2. Na nog een minuut spelen floot de scheidsrechter af en moesten we gaan met 1 puntje.
Maar zoals altijd in ons team laten we de sfeer niet bederven en stappen we vol goede moed de bus weer in richting Ijzendijke, om er volgende week weer vollebak voor te gaan!