** Welkom op de voetbalsite van V.V. IJzendijke **

Vrijwilligersschema 2022

13 september 10:00  Zie pdf voor het rooster tot eind van dit jaar.meer »

Rabobank Clubsupport Zeeuws-Vlaanderen

7 september 10:30  Leden van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. meer »

Vrijwilligersbeleid seizoen 2022-2023

17 augustus 7:30  Binnenkort start het nieuwe voetbalseizoen 2022 /2023. Een nieuw seizoen, een nieuwe aanpak voor de kantinebezetting. Uit een evaluatie is gebleken dat de bezetting van de kantine voor verbetering vatbaar is. Annemieke de Smit, Carmen Lonneville en Jeska Cornelis hebben aangegeven het bestuur hierin te willen ondersteunen, waarvoor onze dank. meer »

Gezocht jeugdtrainers/begeleiders

2 augustus 8:30  We zijn trots op onze vrijwilligers. Helaas zijn nog niet alle elftallen bezet qua begeleiding. Voor komend seizoen zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers/begeleiders voor enkele teams. Vind je het leuk om met jeugd te werken en lijkt het je leuk om voetbaltrainingen te verzorgen, laat het ons weten! Iedereen is welkom om zich aan te melden. We hebben de beschikking over oefeningen die gebruikt kunnen worden. Je wordt ondersteund vanuit de werkgroep jeugd. Als men wenst, zullen we ook helpen bij een cursus. Kunt u alleen de zaterdag of 1 keer in de 2 weken? Wilt u eventueel de communicatie binnen de teams verzorgen? Alle hulp is welkom.meer »