Home - IJzendijke

Sponsors

Home

** Welkom op de voetbalsite van V.V. IJzendijke **

ST Oostburg/ IJzendijke’ gaat verder onder de nieuwe naam ‘SJO WZV United

29 mei 9:45  De volgende stap in de samenwerking tussen Oostburg en IJzendijke is een feit. Na zeven seizoenen onder de naam ST Oostburg /IJzendijke samen te hebben gespeeld, hebben we naast een gezamenlijk tenue nu ook een nieuwe naam. Uit de vele inzendingen kwam duidelijk naar voren dat ‘SJO WZV United’ ( West Zeeuws-Vlaanderen United ) het meest is gekozen. meer »

90x gelezen

17 juni 2023: Thea de Blaeij toernooi

19 maart 9:30  De inschrijving voor het grote eenmalige Thea de Blaeij toernooi is geopend! Dit 7x7 dames toernooi vindt plaats in IJzendijke op zaterdag 17 juni. Wij zijn erg enthousiast en aan de eerste reacties op de socials te zien, zijn jullie dat ook! Wacht niet te lang met inschrijven, want er kunnen maximaal 20 teams meedoen. VOL=VOL meer »

917x gelezen

Vrijwilligersbeleid seizoen 2022-2023

17 augustus 7:30  Binnenkort start het nieuwe voetbalseizoen 2022 /2023. Een nieuw seizoen, een nieuwe aanpak voor de kantinebezetting. Uit een evaluatie is gebleken dat de bezetting van de kantine voor verbetering vatbaar is. Annemieke de Smit, Carmen Lonneville en Jeska Cornelis hebben aangegeven het bestuur hierin te willen ondersteunen, waarvoor onze dank. meer »

717x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!